Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΟΤΕ - COSMOTE 2015



Το Πρόγραμμα Υποτροφιών OTE - COSMOTE έχει ως στόχο τη στήριξη πρωτοετών φοιτητών Πανεπιστημίων της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, από όλους τους νομούς της χώρας, με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και καλή σχολική επίδοση, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Από την έναρξη του Προγράμματος, το 2002, μέχρι και σήμερα, έχουν απονεμηθεί συνολικά 166 Υποτροφίες και 313 Τιμητικές Διακρίσεις, σε πρωτοετείς φοιτητές, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 2,9 εκατ. ευρώ.

Φέτος, το Πρόγραμμα ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο, αυξάνοντας περεταίρω τη συνολική οικονομική στήριξη των υποψηφίων που θα επιλεγούν. Πιο συγκεκριμένα, αυξάνεται ο αριθμός των Υποτροφιών σε πενήντα (50), αποδίδοντας το μικτό ποσό των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000 €) σε κάθε υπότροφο.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας, ο ΟΤΕ και η COSMOTE κάνουν πράξη τη δέσμευσή τους να συμβάλλουν στην κάλυψη πραγματικών αναγκών και σε ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό μέλλον για τους νέους, προάγοντας τη γνώση και υποστηρίζοντας τις προσπάθειές τους.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.ote-cosmote-scholarships.gr.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια σχετικά με το Πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ – COSMOTE ή με τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης μπορείτε να καλέσετε στο 210-6117858 ή να επισκεφθείτε τη σελίδα της Cosmote.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 17:00.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος δείτε εδώ.

Αν σας άρεσε η δημοσίευσή μας κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook ή Follow στο λογαριασμό μας στο Twitter.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου