Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ο Επιστημονικός Σύλλογος «Νέος Παιδαγωγός» διοργανώνει Πανελλήνιο Συνέδριο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων με θέμα:


Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ Τ.Π.Ε.


Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 & 8 Νοεμβρίου στο χώρο του Ιδρύματος Ευγενίδου. 



Οι εργασίες θα διαρκέσουν και για τις δύο μέρες από τις 10.30 το πρωί ως τις 19.30 το απόγευμα. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ και οι προεγγραφές έχουν αρχίσει ήδη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να εγγραφούν στην ηλεκτρονική σελίδα του συνεδρίου http://synedrio.edu.gr/ ακολουθώντας τις οδηγίες.

Μια περιληπτική παρουσίαση του προγράμματος του Συνεδρίου μπορείτε να δείτε εδώ.
Για να κατεβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου πατήστε εδώ.

Θα καλυφθούν πολλές και ενδιαφέρουσες θεματικές περιοχές, οι οποίες εκτείνονται από τα Εκπαιδευτικά σενάρια, ΤΠΕ και εκπαιδευτική διαδικασία, τη Χρήση συσκευών κινητής τεχνολογίας στη διδασκαλία και τη μάθηση, τα Σύγχρονα Περιβάλλοντα Υποστήριξης του Εκπαιδευτικού, έως και την Ψηφιακή Ασφάλεια και Εμπιστοσύνη.
Για όσους ενδιαφέρονται να μελετήσουν τις αναλυτικά τις θεματικές περιοχές που θα καλυφθούν είναι διαθέσιμες μέσω του παρακάτω συνδέσμου.
Θεματολογία συνεδρίου.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του Συνεδρίου στο Facebook για να μείνετε ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις.


Για να είστε πάντα ενήμεροι για εκπαιδευτικά θέματα κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook ή Follow στο λογαριασμό μας στο Twitter. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου